Studio

Studio

 
komma_design_studio.jpg

Design kan bruges aktivt som en integreret og naturlig del af kommunikation og marketing. Og ofte på en meget konkret måde. Nogle gange har et firma brug for at få opdateret deres website, så det passer bedre til, hvor de er idag – og hvor teknologien er. Andre gange har en start-up behov for en visuel identitet, der er med til at etablere dem det rigtige sted og på den rigtige måde i forhold til marked og konkurrenter. Eller forlag, firmaer, foreninger og offentlige organisationer har brug for redaktionelt design til bøger og magasiner, der leverer deres budskaber og støtter strategierne. Nogle har udelukkende brug for at udvikle den visuelle side, mens andre har et behov for også at styrke det sproglige.

Med et kommunikationshåndværk, der er multi-disciplinært, er der mange muligheder. Send en mail med en kort beskrivelse af dit projekt. Eller ring, så vi kan mødes til en snak om retning og ambitioner.


anders_portræt.jpeg
 

Kontakt

Anders Mandahl Christiansen
T. (+45) 2613 2712
E. anders@kommastudio.dk


»Man anvender nutildags mere end før Signaler, som er internationale og udtrykker sig paa alle Sprog, og som gennem Øjet, – "øjeblikkeligt" – meddeler hvad det vilde tage nogen Tid at meddele i Ord.«

Karen Blixen, 1949

 

Komma Design Studio / Haderslevgade 30, 2. sal / 1671 København V / www.kommastudio.dk / CVR-nr. 27209831