SWGLFF_buttons.jpg

The 10th Southwest Gay & Lesbian Film Festival

Identitet til en filmfestival i New Mexico, USA (konkurrenceforslag).

Løsningen her er typografisk med en kombination af bogstaver, der nikker venligt til Saul Bass' klassiske filmplakat for West Side Story fra 1961. West Side Story, som tre år tidligere blev sat op på teatret som musical, er en Romeo og Julie-historie om et forelsket par, der tilhører to rivaliserende bander. På samme måde tematiserer Southwest Gay & Lesbian Film Festival i flere af sine film kærlighedens vilkår og sociale rammer.

På festivalplakaterne er hovedmotivet det store X. Det symboliserer, at festivalen er den 10. i rækken. Samtidig antyder det et møde – hvad enten mødet er fuld af kærlighed eller rummer konflikter.

southwest_poster_flad.jpg
SWGLFF_billboard_subway.jpeg
SWGLFF_billboard.jpg
SWGLFF_book.jpg
SWGLFF_pencilcase.jpg
SWGLFF_water.jpg
SWGLFF_buttons.jpg
SWGLFF_notebook.jpg
 Designet er inspireret af Saul Bass' klassiske filmplakat for  West Side Story  fra 1961.  Saul Bass lavede også titelsekvensen til  West Side Story  og var en af 1950'ernes og 60'ernes mest markante designere af både titelsekvenser og filmplakater. Han har også designet plakater og titler til bl.a.  The Man With The Golden Arm ,  Vertigo  og  Psycho .

Designet er inspireret af Saul Bass' klassiske filmplakat for West Side Story fra 1961.

Saul Bass lavede også titelsekvensen til West Side Story og var en af 1950'ernes og 60'ernes mest markante designere af både titelsekvenser og filmplakater. Han har også designet plakater og titler til bl.a. The Man With The Golden Arm, Vertigo og Psycho.